LM: Fanúšikovia CSKA zase vyvádzali, prerušili zápas v Ríme

NETKY.SK • 18 September 2014, 09:42 • 2 min
LM: Fanúšikovia CSKA zase vyvádzali, prerušili zápas v Ríme

RÍM - Keď už ich futbalisti nemali nádej na úspech, začali si priaznivci CSKA Moskva na Olympijskom štadióne v Ríme krátiť čas hádzaním svetlíc na tribúny s domácimi divákmi.

slovakia

left justify in out

Ruský tím prehrával v druhom polčase stredajšieho zápasu úvodného kola skupinovej fázy Ligy majstrov s AS Rím vysoko 0:5, keď musela zasiahnuť polícia. Hlavný rozhodca Fernández Borbalán zo Španielska na dve minúty zastavil aj dianie na ihrisku, kým bezpečnostné zložky obnovili poriadok. Hostia napokon podľahli 1:5. Incidenty medzi oboma fanúšikovskými tábormi hlásili aj pred začiatkom stretnutia.

 

Ruský šampión si so svojimi priaznivcami nevie dať rady. Za rasistické a ultrapravicové symboly na zápase minulého ročníka Ligy majstrov v Plzni odohrá CSKA svoj prvý domáci zápas tejto sezóny súťaže s Bayernom Mníchov na prázdnom štadióne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies