LM: Eindhoven bez De Jonga, ale možno s Guardadom

NETKY.SK • 23 Február 2016, 16:11 • 2 min
LM: Eindhoven bez De Jonga, ale možno s Guardadom

EINDHOVEN - Bez kapitána a najlepšieho strelca Luuka de Jonga nastúpia futbalisti PSV Eindhoven na stredajšie prvé stretnutie osemfinále Ligy majstrov proti Atléticu Madrid.

slovakia

left justify in out

Hrdina decembrového zápasu v záverečnom kole skupinovej fázy proti CSKA Moskva dostal žltú kartu iba pár minút pred tým, ako gólom zavelil na obrat z 0:1 na 2:1 a na úvod vyraďovacej časti, prvej pre PSV od roku 2007, si musí odpykať disciplinárny trest. Tréner Phillip Cocu však nemieni prispôsobiť taktiku absencii svojho kľúčového hráča. "Máme na túto pozíciu viacero možností," povedal. Eindhoven od zápasu s CSKA ovládol osem ligových súbojov za sebou a prepracoval sa na čelo holandskej Eredivisie. Do zostavy by sa navyše mohol vrátiť mexický stredopoliar Andrés Guardado, ktorý si 30. januára zranil zadný stehenný sval. "Andrés je pre nás dôležitý hráč. Nejde len o jeho futbalové kvality, ale aj o to, čo znamená pre kabínu. Trénuje už dva dni, je to dobré znamenie," podotkol Cocu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies