LM: Dynamo Kyjev proti ManCity napokon s diváckou kulisou

NETKY.SK • 3 Február 2016, 11:06 • 2 min
LM: Dynamo Kyjev proti ManCity napokon s diváckou kulisou

NYON - Stretnutie Dynamo Kyjev - Manchester City 24. februára na úvod osemfinále futbalovej Ligy majstrov napokon nebude na 70-tisícovom Olympijskom štadióne bez diváckej kulisy.

slovakia

left justify in out

Odvolacia komisia Európskej futbalovej únie (UEFA) v utorok vyhovela žiadosti ukrajinského klubu o zníženie pôvodne dvojzápasového trestu za rasisticky motivované výčiny jeho fanúšikov. Dynamo hralo s vylúčením verejnosti v decembri proti Maccabi Tel Aviv ešte v rámci skupinovej fázy najprestížnejšej kontinentálnej pohárovej súťaže. Na polovicu - konkrétne 50 000 eur - mu znížili aj finančnú časť sankcie. Priaznivci Kyjevčanov napadli 20. októbra prívržencov londýnskej Chelsea, pričom väčšina obetí útoku bola tmavej farby pleti. Video s dôkaznými zábermi poskytla ľudskoprávna organizácia Fare, ktorá spolupracuje s UEFA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies