LM: Duel Galatasaray - Juventus dohrajú v stredu od 14.00

NETKY.SK • 11 December 2013, 09:13 • 2 min
LM: Duel Galatasaray - Juventus dohrajú v stredu od 14.00

ISTANBUL - V utorok večer prerušený priamy súboj o postup v B-skupine futbalovej Ligy majstrov medzi Galatasarayom Istanbul a Juventusom Turín dohrajú v stredu od 14.00 SEČ. Informovala o tom oficiálna stránka Európskej futbalovej únie (UEFA).

slovakia

left justify in out

Duel tureckého a talianskeho šampióna musel rozhodca po polhodine hry za stavu 0:0 prerušiť. Pre pokračujúce sneženie a krúpy sa v utorok definitívne nedohral, hoci portugalský rozhodca Pedro Proenca po prerušení hry počkal približne 30 minút, či sa situácia nezlepší.

Nepriaznivé počasie spôsobilo organizátorom problémy už pred úvodným výkopom dôležitého duelu. Po odprataní snehu z hracej plochy a jej okolia sa zápas napokon začal. Bielu loptu vymenil arbiter za oranžovú, no tá sa postupom času v snehu strácala hráčom z dohľadu. Situácia sa vyhrotila v 32. minúte, keď hlavný rozhodca prerušil zápas a hráči sa pobrali späť do šantí. Celé ihrisko pokryl sneh za sedem minút.

Vzhľadom na článok 11.4 v stanovách sa zápas musel dohrať buď o deň neskôr, alebo v termíne, ktorý stanoví UEFA. Juventusu stačí na postup remíza.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies