LM: Dortmund štyri týždne bez zraneného Schmelzera

NETKY.SK • 20 Marec 2014, 13:28 • 2 min
LM: Dortmund štyri týždne bez zraneného Schmelzera

BERLÍN - Nemecký futbalový klub Borussia Dortmund prišiel na štyri týždne o zraneného obrancu Marcela Schmelzera, ktorý si v stredajšom odvetnom osemfinále Ligy majstrov so Zenitom Petrohrad natiahol svalový priťahovač.

slovakia

left justify in out

Dortmund sa napriek prehre 1:2 prebojoval do štvrťfinále európskej klubovej súťaže číslo jeden, v Rusku totiž pred tromi týždňami vyhral 4:2.
      

Schmelzer vynechá štvrťfinálové zápasy LM (1., 2. apríla, resp. odvety 8., 9. apríla) a v prípade postupu zrejme aj prvý duel semifinále. Dortmundu už pre rôzne zranenia chýbajú stredopoliari Ilkay Gündogan, Jakub Blaszczykowski a Sven Bender ako aj stopér Neven Subotič. Finalista Ligy majstrov z minulej sezóny sa súpera vo štvrťfinále dozvie v piatok na žrebe v Nyone, v domácej súťaži bojujú "žlto-čierni" o druhé miesto za suverénnym Bayernom Mníchov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona