LM: Dopravné tabule pripravujú fanúšikov Man Utd na ďalšiu prehru s Olympiakosom

NETKY.SK • 19 Marec 2014, 19:00 • 2 min
LM: Dopravné tabule pripravujú fanúšikov Man Utd na ďalšiu prehru s Olympiakosom

MANCHESTER – Fanúšikovia súperov Manchestru United si túto sezónu užívajú naplno či už oslavovaním alebo zosmiešňovaním pádu tímu z Old Trafford kvôli ich slabým výkonom. Zdá sa, že sa k nim pridala aj Diaľničná agentúra.

slovakia

left justify in out

Tento neuveriteľný záber sa včera objavil na Twitteri, keď vodičov v Manchestri upozorňoval na blížiaci sa odvetný osemfinálový zápas Ligy majstrov proti gréckemu Olympiakosu Pireus. Na dopravnej informačnej tabuli sa objavil tento oznam: „Futbalový zápas, streda 19.marca, výkop o 19:45, očakávajte prehru.“

Záber bol zverejnený liverpoolskym rádiom Juice FM, ktoré má zjavne veľké potešenie zo súčasných výkonov Manchestru United.

Bohužiaľ to vyzerá tak, že táto fotografia bola upravená vo Photoshope, avšak pre fanúšikov United to môže byť až príliš blízko k trpkej realite.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona