LM: Dobodaní fanúšikovia Ajaxu sú na tom lepšie

NETKY.SK • 12 December 2013, 15:59 • 2 min
LM: Dobodaní fanúšikovia Ajaxu sú na tom lepšie

MILÁNO - Fanúšikovia holandského futbalového klubu Ajax Amsterdam pobodaní v Miláne pri bitke s priaznivcami AC zostávajú pod dohľadom talianskych lekárov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný pacient je mimo ohrozenia života, ale potreboval operáciu prerezanej bedrovej tepny. Leží v nemocnici Niguarda. S bodnými ranami hospitalizovali v stredu pred stretnutím Ligy majstrov šesť osôb, z toho päť Holanďanov. Stav štyroch cudzincov sa zlepšuje, a to vrátane muža, ktorý mal viacnásobne poranené brucho, chrbát a nohu a museli mu vyoperovať slezinu. Ďalší bol dobodaný na boku. Zvyšných dvoch prepustili už počas noci. Poslednou obeťou je 39-ročný pouličný obchodník zo Senegalu, ktorý pri bitke na Piazza Lotto utŕžil bodnú ranu do zadku.

Bezgólová remíza v zápase medzi AC Miláno a Ajaxom Amsterdam rozhodla o tom, že z H-skupiny postúpili do osemfinále Ligy majstrov domáci "rossoneri".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona