LM: Disciplínarka UEFA na budúci týždeň preskúma vylúčenie Ibrahimoviča

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 15:17 • 2 min
LM: Disciplínarka UEFA na budúci týždeň preskúma vylúčenie Ibrahimoviča

NYON - Disciplinárna komisia Európskej futbalovej únie (UEFA) sa na svojom budúcotýždňovom zasadnutí (19. marca) bude zaoberať vylúčením Zlatana Ibrahimoviča. Švédsky kanonier v službách Paríža St. Germain v stredajšej osemfinálovej odvete Ligy majstrov 2014/2015 proti Chelsea Londýn videl ešte v prvom polčase prísnu červenú kartu za faul na Oscara.

slovakia

left justify in out

Každé vylúčenie v zápase UEFA je následne opätovne posúdené s možnosťou predĺženia automatického jednozápasového dištancu. Na stranu Ibrahimoviča sa však postavil aj tréner "The Blues" Jose Mourinho, podľa ktorého nešlo o úmysel a malo by mu byť umožnené hrať vo štvrťfinále.

 

PSG v stredu remizoval s Chelsea na jej ihrisku 2:2, prvé vzájomné meranie síl sa skončilo tiež nerozhodne 1:1 a do štvrťfinále tak postúpil francúzsky majster. Informovala agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies