LM: Dianmo Záhreb po prehre s Austriou vyhodilo trénera Jurčiča

NETKY.SK • 22 August 2013, 11:10 • 2 min
LM: Dianmo Záhreb po prehre s Austriou vyhodilo trénera Jurčiča

ZÁHREB - Chorvátsky futbalový klub Dinamo Záhreb vo štvrtok dopoludnia s okamžitou platnosťou prepustil trénera Krunoslava Jurčiča. Vedenie tímu tak reagovalo na stredajšiu domácu prehru v 1. zápase play off Ligy majstrov 2013/2014 s Austriou Viedeň 0:2.

slovakia

left justify in out

Jurčič vlani priviedol Dinamo k rekordnému ôsmemu ligovému titulu v rade a jeho mužstvo vedie tabuľku aj po šiestich dueloch prebiehajúcej sezóny. Prezident Zdravko Mamič i napriek tomu po stredajšej prekvapivej prehre pristúpil k jeho odvolaniu.

"Chceme sa poďakovať Jurčičovi za všetko, čo pre nás urobil, no po žalostnom výkone proti Austrii sme nemali inú možnosť ako ho prepustiť. Zatiaľ za neho nemáme náhradu, takže mužstvo povedie v odvete jeho doterajší asistent Damir Krznar a dúfame, že dokážeme zmazať deficit," citovala agentúra Reuters Mamiča.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies