LM: Ďalšou reprízou z minulého ročníka duel PSG - Chelsea

NETKY.SK • 15 December 2014, 17:06 • 2 min
LM: Ďalšou reprízou z minulého ročníka duel PSG - Chelsea

NYON - Anglická Chelsea a francúzsky tím Paríž St. Germain si zopakujú meranie síl z predchádzajúcej edície futbalovej Ligy majstrov, rozhodol o tom pondelkový žreb jarného osemfinále LM 2014/2015.

slovakia

left justify in out

V minulej sezóne sa tieto bohaté kluby stretli vo štvrťfinále, tentoraz na seba narazia už o jedno kolo skôr. Parížania budú mať Londýnčanom čo odplácať. V prvom zápase na vlastnom štadióne zvíťazili 3:1, po prehre 0:2 vonku sa však na základe pravidla o góloch strelených na súperovom ihrisku so súťažou rozlúčili.

 

Tréner "The Blues" José Mourinho ešte pred samotným žrebom povedal: "Paríž by bola dobrá voľba, jednoduché cestovanie pre nás i fanúšikov." Súhlasil s ním aj sekretár tímu zo štadióna Stamford Bridge David Bernard: "PSG poznáme. Máme výhodu, že odveta bude na našom ihrisku. Predchádzajúca sezóna je už minulosťou," citoval Bernarda portál britského denníka Daily Telegraph. 

 

Na spomenutý Stamford Bridge zažije návrat obranca David Luiz. V súčasnosti opora zadných radov majstra Ligue 1 stála v minulom ročníku na opačnej strane barikády. V letnom prestupovom období však 27-ročný Brazílčan vymenil metropolu Spojeného kráľovstva za hlavné mesto Francúzska. Prestup mal hodnotu 50 miliónov libier a David Luiz sa stal najdrahším zadákom histórie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies