LM: Ďalší tragický výkon Barcelony, Ronaldo spasil Manchester

NETKY.SK • 30 September 2021, 15:48 • 2 min
LM: Ďalší tragický výkon Barcelony, Ronaldo spasil Manchester

LISABON – Barcelona pokračuje v hrôzostrašných výkonoch, v stredajšom zápase podľahla Benfice Lisabon 0:3.

slovakia

left justify in out

Dve prehry a skóre 0:6!

Blaugranas sú vo veľkých problémoch! Nesprávne nákupy, ekonomické problémy a mnoho ďalších aspektov sa postaralo o to, že fanúšikom Barcelony ostávajú len oči pre plač. 

 

V stredajšom zápase Ligy Majstrov si Benfica urobila z Barcelony  “dobrý deň" a hladko zdolala favorita rozdielom triedy 3:0. Hneď na začiatku sa presadil útočník Nunez a v druhom polčase pridal aj svoj druhý gól. Medzi Nunézovými gólmi sa trafil ešte jeden hráč Benfici, a to Rafa Silva.

 

Barcelona začala na úvod svoju tohtoročnú cestu Ligy Majstrov prehrou s Bayernom rovnakým výsledkom 0:3. Táto prehra ešte nebola kľúčovou, pretože Bayern je momentálne o pár tried nad Barcelonou čo sa týka kvality kádra. Fanúšikovia Blaugranas verili, že situácia sa zlepší v následujúcich zápasoch, no opak sa stal pravdou a úlohu favorita na plnej čiare nezvládli.

 

Ronald Koemann, tréner Barcelony: Neviem, čo si o mne vedenie Barcelony myslí, moja budúcnosť nie je v mojich rukách.

 

Frenkie De Jong, záložník Barcelony: Mojím názorom je, že výmena trénera nie je správnou cestou na vyriešenie nášho problému.

 

 

 

Viva Ronaldo!

Manchester United zvládol náročný zápas na Old Trafford proti španielskému Villarealu. Červení diabli môžu ďakovať ich miláčikovi Cristianovi Ronaldovi, ktorý ich spasil v posledných minútach zápasu. 

 

O výhre Manchestru rozhodla až 5. minúta nadstaveného času, Lingaard šikovne zabojoval a dokázal prituknúť loptu Ronaldovi a ten tvrdou ranou prederavil všetko, čo stálo pred ním.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies