LM: Cristiano Ronaldo stanovil nový rekord v počte gólov

NETKY.SK • 11 December 2013, 09:05 • 2 min
LM: Cristiano Ronaldo stanovil nový rekord v počte gólov

MADRID - Cristiano Ronaldo utvoril nový rekord v počte strelených gólov v skupinovej fáze futbalovej Ligy majstrov. Portugalský kanonier Realu Madrid dosiahol v aktuálnej edícii kontinentálneho pohára číslo jeden 9 presných zásahov.

slovakia

left justify in out

V utorňajšom zápase záverečného 6. kola hlavnej fázy LM na ihrisku FC Kodaň strelil jeden gól. Doterajšie maximum držal spoločne s Ruudom van Nistelrooyom, Filippom Inzaghim, Hernánom Crespom a Zlatanom Ibrahimovičom. Švédsky útočník Paríža Saint-Germain skóroval osemkrát tiež v tomto ročníku Ligy majstrov. Na ihrisku portugalskej Benficy Lisabon v utorok súboji 6. kola nenastúpil.

Kapitán portugalskej reprezentácie Cristiano Ronaldo vynechal predchádzajúce tri súťažné stretnutia úradujúceho španielskeho vicemajstra pre drobné svalové zranenie a trest, ale v utorok sa pripomenul typickým spôsobom. Mohol pritom ešte výraznejšie, ak by v 90. min premenil pokutový kop. "Biely balet" skončil na prvom mieste v B-skupine a bez problémov postúpili do jarného osemfinále LM. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies