LM: Cristiano Ronaldo bude na finále fit

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 12:27 • 2 min
LM: Cristiano Ronaldo bude na finále fit

MADRID - Fanúšikovia španielskeho futbalového klubu Real Madrid si môžu vydýchnuť, portugalský krídelník Cristiano Ronaldo bude fit na sobotňajšie lisabonské finále Ligy majstrov proti mestskému rivalovi Atléticu, čerstvo šampiónovi Primera División.

slovakia

left justify in out

Denník Marca referuje, že Cristiano Ronaldo sa bude do štvrtka pripravovať individuálne, potom sa pripojí k spoluhráčom. Zdravotný otáznik zatiaľ je nad štartom Pepeho a Karima Benzemu. 

 

Cristiano Ronaldo sa necítil dobre pri rozcvičke pred sobotňajším domácim ligovým stretnutím s Espanyolom Barcelona (3:1) a následne nezasiahol do diania na trávniku. Problémy s nohou prepukli 7. mája, keď utrpel indispozíciu v zápase s Valladolidom. "Nechceli sme riskovať zhoršenie jeho stavu. Máme dostatok času na doliečenie," povedal vtedy podľa goal.com taliansky tréner bieleho baletu Carlo Ancelotti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies