LM: CR7 sa pomýlil z penalty až na 9. pokus, desiatu premenil

NETKY.SK • 2 Október 2014, 11:08 • 2 min
LM: CR7 sa pomýlil z penalty až na 9. pokus, desiatu premenil

SOFIA - Až na deviaty pokus sa Cristiano Ronaldo pomýlil z pokutového kopu v stretnutí futbalovej Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Vychýrený portugalský kanonier Realu Madrid nepremenil penaltu v stredajšom zápase kontinentálneho pohára číslo jeden na ihrisku nováčika súťaže Ludogorca Razgrad. Jeho prudký pokus k žrdi vyrazil brankár Vladislav Stojanov. Už o necelú štvrťhodinu dostal 29-ročný rodák z Funchalu šancu na reparát a tentoraz skóroval. Veril si, loptu poslal z "bieleho bodu" približne na to isté miesto ako pri prvom pokuse, ale ešte prudšie a presnejšie. Stojanov sa naťahoval márne a Ronaldov gól znamenal vyrovnanie na 1:1. "Biely balet" napokon zvíťazil v Sofii 2:1, keď sa o trojbodový zápis pre obhajcu "ušatej trofeje" postaral striedajúci Francúz Karim Benzema.

 

"Ludogorec je kvalitné mužstvo. S podporou domácich priaznivcov to bol naozaj zdatný súper, fanúšikovia dodali svojim hráčom energiu navyše. Dosiahli sme nesmierne dôležité víťazstvo a keďže Liverpool v stredu prehral, tento úspech môže byť pri konečnom účtovaní rozhodujúci," poznamenal podľa UEFA.com populárny CR7, ktorému na vyrovnanie historického maxima Raúla v počte gólov v Lige majstrov chýbajú už len dva presné zásahy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies