LM: Červená karta za toto? Chelsea zdolala Miláno aj vďaka kurióznemu rozhodnutiu rozhodcov

NETKY.SK • 12 Október 2022, 07:27 • 2 min
LM: Červená karta za toto? Chelsea zdolala Miláno aj vďaka kurióznemu rozhodnutiu rozhodcov

MILÁNO - Futbalisti londýnskej Chelsea vyhrali v utorňajšom zápase E-skupiny Ligy majstrov na pôde AC Miláno 2:0. Zaznamenali druhý triumf v tomto ročníku LM a dostali sa na čelo tabuľky so siedmimi bodmi. Real Madrid remizoval vo Varšave so Šachtarom Doneck 1:1, bod pre hostí, ktorý znamenal postup z F-skupiny do osemfinále, zachránil v nadstavenom čase Antonio Rüdiger.

slovakia

left justify in out

Veľmi prísna červená!

 

Chelsea hrala od 18. minúty v početnej výhode, keď dostal červenú kartu Fikayo Tomori. Z následnej jedenástky skóroval Jorginho a krátko po polhodine hry sa presadil Pierre-Emerick Aubameyang. Hostia uspeli aj v druhom vzájomnom meraní síl, doma zdolali Milánčanov 3:0. Dinamo Záhreb remizovalo s Red Bullom Salzburg 1:1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

 

Real musel zachraňovať remízu, Lipsko zdolalo Celtic

 

Prekvapenie spred dvoch rokov takmer zopakoval ukrajinský Šachtar, ktorý viedol nad Realom od 46. minúty po góle Oleksandra Zubkova. Hrdinom zápasu sa však stal Rüdiger, keď vsietil vyrovnávajúci gól v piatej minúte nadstaveného času. Lipsko zvíťazilo na štadióne Celticu Glasgow 2:0, v drese hostí skórovali Timo Werner a Emil Forsberg. "Biely balet" figuruje na prvom mieste, Lipsko aj Šachtar síce pred záverečnými dvoma kolami strácajú menej ako šesť bodov, no čaká ich vzájomný duel a oba tímy tak nemôžu obhajcu trofeje predstihnúť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies