LM: Celtic v Miláne bez krídelníka Forresta

NETKY.SK • 17 September 2013, 13:46 • 2 min
LM: Celtic v Miláne bez krídelníka Forresta

LONDÝN - Škótsky futbalový majster Celtic Glasgow nastúpi v stredajšom zápase 1. kola hlavnej fázy Ligy majstrov na ihrisku AC Miláno bez krídelníka Jamesa Forresta.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný rodák z Prestwicku vynechal sobotňajší duel proti Hearts (3:1) pre problémy s ischiasom (zápal sedacieho nervu) a následne aj ochorel. Forrest absentoval v utorok ráno na glasgowskom letisku, odkiaľ hráči a tréneri odleteli do Talianska. Naopak, do Milána odcestovali stredopoliar Joe Ledley a waleský reprezentant Adam Matthews napriek ťažkostiam so slabinami, resp. členkom. "James nanešťastie ochorel a tiež ho trápi ischias. Je skvelé, že s nami ide Joe. Keď som opúšťal tréningovú plochu, mal problémy a boli sme si celkom istí, že nebude schopný cestovať do Milána. Vyšetrenia ukázali, že má šancu hrať," povedal asistent trénera Celticu Johan Mjällby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies