LM: Bulhar Stojlov pokračuje na lavičke Astany

NETKY.SK • 9 December 2015, 13:32 • 2 min
LM: Bulhar Stojlov pokračuje na lavičke Astany

ASTANA - Stanimir Stojlov zostane trénerom kazašského futbalového šampióna FK Astana aj v nasledujúcich dvoch ročníkoch.

slovakia

left justify in out

Bulharský kouč priviedol v novembri mužstvo k druhému domácemu titulu v rade a v tomto roku sa s ním prebojoval až do skupinovej fázy Ligy majstrov.

Hoci Stoljov dostal niekoľko ponúk od zahraničných klubov ako i od hlavného ligového konkurenta Kajratu Almaty, napokon sa rozhodol zostať v Astane, kde by mal čoskoro podpísať novú dvojročnú zmluvu. "Potriasol som si ruku s prezidentom Astany, čo je pre mňa viac ako podpis na kontrakte," citovala agentúra Reuters slová 48-ročného trénera, ktorý vyjadril nádej, že vedenie klubu angažuje v zime do kádra dve až tri výrazné posily.

 

Astana obsadila v C-skupine LM štvrté miesto, keď v šiestich zápasoch nazbierala štyri body za nerozhodné výsledky. So súťažou sa rozlúčila utorkovou remízou 1:1 na ihrisku Galatasarayu Istanbul.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona