LM: Bale má chrípku, štart CR7 stále otázny

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 12:12 • 2 min
LM: Bale má chrípku, štart CR7 stále otázny

MADRID - Chorý Gareth Bale z Realu Madrid s veľkou pravdepodobnosťou príde o stredajší prvý duel semifinále futbalovej Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

Reprezentant Walesu má chrípku, v utorok síce ľahko trénoval, ale s mužstvom už necestoval na krátke sústredenie v jednom z madridských hotelov a zostal doma, aby nenakazil spoluhráčov. Podľa viacerých španielskych webov Bale nebude v stredu hrať.

 

Tréner bieleho baletu Carlo Ancelotti sa až na poslednú chvíľu rozhodne o štarte Cristiana Ronalda. Kouč nechce riskovať zhoršenie zdravotného stavu Portugalca, ak by nebol stopercentne v poriadku pred súbojom. Ronaldo pauzuje v zostave Realu od začiatku apríla, keď si poranil koleno v súboji s Borussiou Dortmund. Od pondelka naplno trénoval, ale Ancelotti si stále necháva otvorené zadné dvierka. 

"Ak by sme mali riskovať, potom ho radšej nenominujem do základnej zostavy. Oveľa dôležitejšia bude odveta v Mníchove a v nej by sme ho chceli mať určite k dispozícii. Ak však bude pripravený, tak nastúpi. Definitívne sa však rozhodneme až krátko pred zápasom," naznačil podľa Independentu Ancelotti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona