LM: Bale je fit a proti Atleticu pripravený nastúpiť

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 19:04 • 2 min
LM: Bale je fit a proti Atleticu pripravený nastúpiť

MADRID - Waleský futbalový útočník Gareth Bale je pripravený nastúpiť na utorňajšie prvé štvrťfinále Ligy majstrov 2014/2015 proti rivalovi Atleticu Madrid.

slovakia

left justify in out

Atleticu zasa bude k dispozícii aj Chorvát Mario Mandžukič, Informovala agentúra Reuters.
      

Rýchlonohý krídelník Bale pre svalové zranenie vynechal sobotňajší ligový duel Realu Madrid s Eibarom (3:0). Jeho účasť v súboji na štadióne Vicente Calderona potvrdil taliansky tréner "pusiniek" Carlo Ancelotti na predzápasovej tlačovej konferencii.
      

"Mám šťastie v tom, že môžem počítať s každým hráčom v kádri pre tento dôležitý zápas. Sme v dobrej forme. Môžeme hrať celý zápas naplno vo vysokom tempe. Odvaha a osobnosti budú zajtra veľmi dôležité a rád by som videl, aby moje mužstvo malo pod kontrolou celý zápas," povedal Talian.
     

Kouč Atletica Diego Simeone potvrdil, že Mandžukič bude proti Realu figurovať v základnej zostave, hoci pre problémy s členkom ho v uplynulých dvoch ligových stretnutiach nahradil Fernando Torres. Ten teraz pravdepodobne zostane iba na lavičke a Mandžukič vytvorí ofenzívny tandem s Francúzom Antoine Griezmannom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona