LM: Aurier sa ospravedlnil Kuipersovi za urážlivé video

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 18:07 • 2 min
LM: Aurier sa ospravedlnil Kuipersovi za urážlivé video

PARÍŽ - Obranca Paríža St. Germain Serge Aurier sa holandskému rozhodcovi Björnovi Kuipersovi, ktorý viedol minulotýždňovú osemfinálovú odvetu futbalovej Ligy majstrov 2014/2015 Chelsea Londýn - PSG (2:2 po predĺžení), ospravedlnil za osočenie jeho osoby prostredníctvom sociálnej siete.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný reprezentant Pobrežia Slonoviny uverejnil minulú stredu na svojom facebookovom konte urážlivé video, v ktorom Kuipersa počastoval vulgarizmami. Aurier v spomínanom zápase pre zranenie nenastúpil, sledoval ho doma. "Chcel by som sa pánovi Kuipersovi a jeho asistentom ospravedlniť za moju neprimeranú reakciu," napísal Aurier na Twitteri.

 


     

Holandský arbiter upadol do nemilosti priaznivcov PSG po tom, ako v 32. minúte nezmyselne vylúčil švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča a mal aj ďalšie diskutabilné verdikty. Napriek tomu francúzsky šampión postúpil po heroickom výkone do štvrťfinále LM.
   

Parížu bude v prvom štvrťfinálovom súboji pre kartový trest s určitosťou chýbať taliansky špílmacher Marco Verratti. O tom, či bude pauzovať aj vylúčený Ibrahimovič, rozhodne Európska futbalová únia (UEFA) vo štvrtok. Na stranu Ibrahimoviča sa však postavil aj tréner Chelsea Jose Mourinho, podľa ktorého nešlo o úmysel a malo by mu byť umožnené hrať vo štvrťfinále.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies