LM: Atlético Madrid vo finále zrejme bez Diega Costu

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 12:21 • 2 min
LM: Atlético Madrid vo finále zrejme bez Diega Costu

MADRID - Hviezdny kanonier Diego Costa veľmi pravdepodobne nepomôže futbalistom španielskeho Atlética Madrid v sobotňajšom detašovanom mestskom derby proti Realu v portugalskom Lisabone vo finále Ligy majstrov 2013/2014.

slovakia

left justify in out

Vyšetrenia ukázali, že si v sobotňajšom priamom súboji s FC Barcelona o titul v Primera División natiahol stehenný sval a podľa denníka AS ho čaká približne 15-dňová absencia. Na Camp Nou v katalánskej metropole vinou zdravotnej indispozície pobudol na trávniku len do 16. minúty. Hostia uhrali v záverečnom 38. kole remízu 1:1, ktorá im stačila na zisk majstrovského titulu.

 

"Ešte je len začiatok týždňa a priskoro na to, aby sme ho definitívne oželeli. Stále zostáva čas na definitívne rozhodnutie," cituje agentúra AP kouča Diega Simeoneho. 

 

Brazílsky rodák so španielskym pasom sa takmer určite stihne zotaviť do MS, ktoré sa v spomenutej juhoamerickej krajine začnú 12. júna. Dvadsaťpäťročný Diego Costa nastrieľal v tejto sezóne 27 gólov v najvyššej dlhodobej španielskej súťaži a pridal 8 zásahov v LM. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies