LM: Ani Marcelo nepomôže Realu proti Dortmundu

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 13:40 • 2 min
LM: Ani Marcelo nepomôže Realu proti Dortmundu

MADRID - Španielsky futbalový Real Madrid sa v stredajšom prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov proti Borussi Dortmund nebude môcť spoľahnúť na služby ľavého obrancu Marcela.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročného brazílskeho reprezentanta trápia problémy so stehnom, cez víkend sa len z lavičky prizeral na víťazstvo 5:0 nad Rayom Vallecanom. "Marcelovi diagnostikovali trhlinu prvého stupňa v zadnom stehennom svale ľavej nohy," povedal pre oficiálnu stránku "bieleho baletu" tréner mužstva Carlo Ancelotti. 

 

Termín návratu ľavého beka na súťažné trávniky nie je známy. Marcelo Vieira da Silva Júnior patrí v tejto sezóne ku kľúčovým hráčom Realu Madrid, vo všetkých súťažiach odohral 33 zápasov. Na jeho poste by mal proti Dortmundu nastúpiť Fabio Coentrao. Okrem Marcela bude madridskému klubu chýbať zranené trio Álvaro Arbeloa, Jesé Rodríguez a Sami Khedira. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies