LM: Alves sa po prehre sťažoval na trávnik Atlética

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 14:30 • 2 min
LM: Alves sa po prehre sťažoval na trávnik Atlética

MADRID - Obranca FC Barcelona Dani Alves sa po stredajšom odvetnom štvrťfinálovom zápase futbalovej Ligy majstrov hneval na stav trávnika na Štadióne Vicenteho Calderóna.

slovakia

left justify in out

"Blaugranas" prehrali s Atléticom Madrid 0:1 a keďže prvé meranie síl na Camp Nou sa skončilo nerozhodne 1:1, do semifinále postúpil madridský tím.

 

Hráči Barcelony sa sťažovali na ihrisko už pred stretnutím, znepokojovala ich dĺžka trávy a žiadali o poliatie hracej plochy cez prestávku. To sa však nestalo. "Hrali vlastnými zbraňami a nechali trávnik veľmi suchý. Vedia, že to ubližuje našej hre, pretože ju to spomaľuje. Im to hralo do kariet, pretože nakopávajú dlhé lopty a hrozia z protiútokov," povedal brazílsky reprezentant pre španielsky denník Marca. 

 

Pravý bek Kataláncov Alves však napokon uznal, že do semifinále Ligy majstrov postúpilo lepšie mužstvo. "Samozrejme, zaslúžili si ísť ďalej. Keď to dokázali, my im musíme pogratulovať," dodal 30-ročný Alves. 

 

Atlético Madrid sa predstaví medzi štyrmi najlepšími tímami Európy druhý raz vo svojej histórii, premiérovo sa mu to podarilo ešte v sezóne 1973/1974. Vtedy sa prebojoval až do finále vtedajšieho Európskeho pohára majstrov, kde stroskotal na mníchovskom Bayerne. Madridčania spoznajú meno svojho súpera na piatkovom žrebe vo švajčiarskom Nyone.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies