LM: Ak Trenčín postúpi, narazí na Legiu bez Dudu

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 09:43 • 2 min
LM: Ak Trenčín postúpi, narazí na Legiu bez Dudu

TRENČÍN - Ak futbalisti úradujúceho slovenského majstra AS Trenčín postúpia do 3. predkola Ligy majstrov 2016/2017, narazia v ňom na poľského šampióna Legiu Varšava.

slovakia

left justify in out

Ten už bude bez slovenského reprezentanta Ondreja Dudu, ktorý by mal v stredu v Berlíne skompletizovať svoj prestup do miestnej Herthy, zvládol utorňajšiu odvetu 2. predkola proti klubu Zrinjski Mostar. Po remíze 1:1 v Bosne a Hercegovine zvíťazila Legia na vlastnom trávniku 2:0 zásluhou dvoch presných zásahov 28-ročného maďarského reprezentačného útočníka Nemanju Nikoliča. Trenčín je pred odvetou proti slovinskému tímu Olimpija Ľubľana vo veľmi výhodnej pozícii, zo štadióna Stožice si z prvého duelu priviezol víťazstvo 4:3 a v stredu v Žiline (od 20.15 h) má všetky tromfy vo svojich rukách. Prvé zápasy 3. predkola sú na programe 26. alebo 27. júla, odvety sa uskutočnia 2. alebo 3. augusta. Trenčín by odohral úvodný duel na Slovensku a odvetu u súpera.

 

"Trenčín bude pre Legiu náročným súperom. Je to skvele poskladané mužstvo, takticky disciplinované, hráči radi útočia. Keď stratia loptu, rýchlo ju vedia získať naspäť. Sú silní ako tím," povedal po žrebe 3. predkola slovenský tréner Dušan Radolský, ktorý má z minulosti bohaté skúsenosti s poľským klubovým futbalom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies