LM: Agüero si tento rok už nezahrá

NETKY.SK • 10 December 2014, 08:31 • 2 min
LM: Agüero si tento rok už nezahrá

RÍM - Argentínsky útočník tímu Manchester City Sergio Agüero si v tomto kalendárnom roku už futbal nezahrá.

slovakia

left justify in out

Jeho zranenie väzov v ľavom kolene zo sobotňajšieho súboja Premier League proti Evertonu (1:0) si vyžiada možno až šesťtýždňovú pauzu. Potvrdil to tréner City Manuel Pellegrini. "Je ťažké odhadnúť dĺžku jeho absencie. Možno to budú štyri, päť a možno až šesť týždňov. Dôležité bude, koľko času bude potrebovať na zotavenie jeho koleno. Už prvé dni a týždne ukážu, či náš odhad bol správny,“ vyhlásil Pellegrini pred dôležitým súbojom jeho tímu v Lige majstrov proti AS Rím. Čilský tréner v službách anglického futbalového majstra dodal, že dočasná strata v tejto sezóne 19-gólového Agüera je síce citeľná, ale nesmie negatívne ovplyvniť hru jeho tímu.

 

"Naše mužstvo nesmie stáť a padať na jednom hráčovi. Všetci to vedia a verím, že svojimi výkonmi aj dokážu už v stredu proti AS,“ doplnil Pellegrini. V dôležitom súboji kto z koho o postup do osemfinále LM mu bude v stredu na Stadio Olympico chýbať aj suspendovaný stredopoliar Yaya Touré. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies