Lívia Bielovič je šťastná v úlohe matky

NETKY.SK • 2 Február 2019, 08:31 • 2 min
Lívia Bielovič je šťastná v úlohe matky

BRATISLAVA – Slovenská herečka Lívia Bielovič, ktorá si vo filmoch už viackrát zahrala matku či tehotnú ženu, v skutočnosti materstvo zažíva na vlastnej koži a ako tvrdí, robí ju to nesmierne šťastnou.

slovakia

left justify in out

„Je to už jedenásť rokov, čo som šťastná mamina, aj keď musím uznať, niekedy mám také nervy, že až,“ zasmiala sa v rozhovore pre agentúru SITA.

 

„Nevadí, vždy to nejako predýcham, pozriem sa na tú svoju milovanú dcéru a poviem si ‘Nič nie je viac ako ty!‘ Ale to je asi normálne, to by povedala každá mama,“ usúdila herečka, ktorá s rovnakou láskou, s akou sa dnes stará o malú Rebecu, spomína podľa vlastných slov aj na svoj pôrod.

 

obrazok

 

„Žena si to tým pôrodom vždy svojím spôsobom odkašle, no tým, že vie, že o chvíľu príde na svet to dieťa, tak je to tak silný moment, že vtedy všetku tú bolesť prežijete a vôbec na tom nie je nič strašné,“ povedala mladá tmavovláska.

 

„Ja som sa bála hlavne na začiatku tehotenstva, v deviatom mesiaci som si už hovorila ‘Bude ako bude‘ a modlila sa hlavne, aby bolo to dieťa zdravé. O nič iné mi nešlo. To očakávanie a láska k tomu ešte nenarodenému dieťaťu vo vás prebije úplne všetko,“ uzavrela herečka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona