Liverpoool ukončil sériu Man City: O tomto sa bude hovoriť ešte 20 rokov, vraví Klopp

NETKY.SK • 15 Január 2018, 11:18 • 2 min
Liverpoool ukončil sériu Man City:  O tomto sa bude hovoriť ešte 20 rokov, vraví Klopp

Liverpool - Futbalisti FC Liverpool uťali lídrovi Premier League Manchestru City sériu 22 ligových duelov bez prehry. V nedeľňajšom šlágri 23. kola vyhrali na Anfielde v zaujímavej prestrelke 4:3 a uštedrili zverencom španielskeho trénera Pepa Guardiolu prvú prehru v tejto ligovej sezóne. "Citizens" však stále vedú tabuľku s 15-bodovým náskokom pred mestským rivalom Manchestrom United, ten má ešte zápas k dobru. "The Reds" poskočili na tretie miesto.

slovakia

left justify in out

Skóre otvoril Alex Oxlade-Chamberlain v 10. minúte, hostia však do polčasu vyrovnali. V druhom však strelili domáci v priebehu deviatich minút tri góly a rozhodli šláger pre seba. Hostia ešte v závere dvoma gólmi zápas zdramatizovali, vyrovnať sa im už nepodarilo.

 

Zápas s krásnymi gólmi bol reklamou na ligový futbal v Anglicku. "Toto bol historický zápas, o ktorom sa bude hovoriť ešte 20 rokov. Vyzerá to totiž tak, že City v tejto sezóne už neprehrá. Videli to ľudia na celom svete. My sme hrali proti skvelému mužstvu, ktoré je skvele organizované. Náš tlak v šestnástke súpera a jej okolí bol v druhom polčase akoby z inej planéty. Neskutočné," povedal po zápase domáci kouč Jürgen Klopp.

 

Guardiola po súboji zagratuloval súperovi. "Ľudia si kládli otázku, či už pred Vianocami je o všetkom rozhodnuté. Teraz je tu január a nie je. Máme ešte pred sebou veľa zápasov, ktoré musíme zvládnuť, ak chceme získať titul. Všetky mužstvá prehrávajú. Dôležité je, aby sme neprehrali budúci zápas," zhodnotil Španiel.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies