Liverpoolčan Wisdom na ročné hosťovanie do Norwichu

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 18:40 • 2 min
Liverpoolčan Wisdom na ročné hosťovanie do Norwichu

NORWICH - Anglický futbalový obranca liverpoolskeho FC Andre Wisdom strávi i nasledujúcu sezónu na hosťovaní mimo mesta Beatles, tentokrát sa sťahuje do klubu nováčika Premier League z Norwichu. "Canaries" si od príchodu dvadsaťdvaročného obrancu sľubujú zvýšenie konkurencie v zadných radoch.

slovakia

left justify in out

Tréner tretieho tímu ostatnej sezóny druhej najvyššej anglickej súťaže (Norwich postúpil do prvej ligy cez baráž) bol v rozhovore pre klubovú stránku potešený z príchodu dravého mladíka: "Andre zapadá do našej koncepcie hráčov, ktorí sú hladní po futbale a úspechu. Napriek svojmu mladému veku má dostatok skúseností, aby bol pre nás prínosom. Pozitívom je i skutočnosť, že ho môžem postaviť prakticky na ktoromkoľvek defenzívnom poste."


Niekdajší anglický mládežnícky reprezentant v minulej sezóne hosťoval v inom prvoligovom tíme - vo West Bromwich Albion. Za "The Baggies" odohral 24 ligových stretnutí. V drese materského Liverpoolu vybehol dohromady na štrnásť duelov anglickej Premier League.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies