Liverpoolčan Wijnaldum: Promes by bol výrazná posila

NETKY.SK • 2 Január 2017, 17:02 • 2 min
Liverpoolčan Wijnaldum: Promes by bol výrazná posila

LIVERPOOL - Strelecký hrdina silvestrovského duelu anglickej futbalovej Premier League FC Liverpool - Manchester City (1:0) Georginio Wijnaldum vedeniu svojho zamestnávateľa odporučil, aby sa počas januárového prestupového obdobia pokúsilo získať holandského útočníka Quincyho Promesa z ruského Spartaka Moskva.

slovakia

left justify in out

V súvislosti s rýchlym zakončovateľom sa už niekoľko týždňov spomína záujem liverpoolského kouča Jürgena Kloppa. Wijnaldum verí, že jeho krajan je pre ofenzívu "The Reds" správnym mužom.

 

"Čítal som na internete, že by k nám mohol prísť. Neviem, nakoľko je to pravda, ale, samozrejme, veľmi si želám, aby Quincy posilnil naše mužstvo. Je to dobrý hráč a tiež skvelý človek. Liverpoolu by mohol výrazne pomôcť," povedal podľa portálu soccerway.com bronzový medailista z MS 2014 v Brazílii.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies