Liverpool zvažuje prestup obrancu Lyonu

NETKY.SK • 20 Február 2013, 11:29 • 2 min
Liverpool zvažuje prestup obrancu Lyonu

Liverpool zvažuje prestup obrancu Lyonu - Futbal LIVERPOOL - Liverpool zvažuje letný prestup obrancu Lyonu, Dejana Lovrena. O 23-ročného defenzívneho hráča však majú záujem aj Chelsea a Everton.

slovakia

left justify in out

imgLIVERPOOL - Liverpool zvažuje letný prestup obrancu Lyonu, Dejana Lovrena. O 23-ročného defenzívneho hráča však majú záujem aj Chelsea a Everton.

Naopak Fiorentina potvrdila záujem o liverpoolskeho útočníka Fabia Boriniho, ale je nepravdepodobné, že by ho klub predal. Pre 21-ročného Boriniho sezóna skončila po tom, ako vykĺbil rameno. Tréner Brendan Rodgers získal tohto útočníka v lete z AS Rím za 10.5 miliónov libier, keďže hráča poznal ešte z predošlej spolupráce v kluboch Chelsea a Swansea.
Športový riaditeľ Fiorentiny, Daniele Prade, povedal: "Fabio Borini sa nám páči, ale Liverpool ho len tak ľahko nepustí."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona