Liverpool získal útočníka Rickieho Lamberta zo Southamptonu

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 12:57 • 2 min
Liverpool získal útočníka Rickieho Lamberta zo Southamptonu

LONDÝN - Anglický futbalový klub FC Liverpool v pondelok skompletizoval príchod útočníka Rickieho Lamberta zo Southamptonu za štyri milióny libier.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný anglický reprezentant a účastník nadchádzajúcich MS v Brazílii v minulosti pôsobil v mládežníckom tíme Liverpoolu a do klubu sa vrátil po dlhých sedemnástich rokoch. "Nemôžem tomu uveriť. Tento klub som miloval celý svoj život. Odišiel som pred 17 rokmi, ale neprestal som ho milovať. Vždy som sníval, že budem hrať za Liverpool, ale myslel som si, že takú šancu už nedostanem. Neveril som, že príde," uviedol pre oficiálnu klubovú stránku.

 

Lambert prišiel do tímu "The Reds" zo Southamptonu, v ktorom pôsobil od roku 2009. Za klub odohral celkovo 235 zápasov a strelil 117 gólov. Predtým obliekal dresy Bristolu Rovers, Rochdaleu či Stockportu v nižších anglických súťažiach. Na konte má štyri štarty a dva góly v národnom drese a predstaví sa aj na šampionáte v Brazílii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies