Liverpool získal Alyho Cissokha, lanári aj Williana

NETKY.SK • 16 August 2013, 13:44 • 2 min
Liverpool získal Alyho Cissokha, lanári aj Williana

LONDÝN - Anglický futbalový klub FC Liverpool získal krátko pred začiatkom nového ročníka najvyššej domácej ligovej súťaže na ročné hosťovanie francúzskeho ľavého obrancu Alyho Cissokha zo španielskej Valencie. Televízia Sky Sports informovala v piatok ráno, že "The Reds" súhlasili s ročným hosťovaním a po jeho skončení s možnosťou na trvalý prestup.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný bek prišiel do Valencie pred začiatkom minulého ročníka z francúzskeho Lyonu a odohral 25 stretnutí. Jeho jediným konkurentom na ľavú stranu defenzívy v tíme trénera Brendana Rodgersa bude José Enrique. Cissokho by mal do klubu prísť počas budúceho týždňa, aby podstúpil lekárske vyšetrenie a podpísal kontrakt. Liverpool sa snaží podľa Sky Sports dotiahnuť aj brazílskeho ofenzívneho stredopoliara Williana z Anži Machačkala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies