Liverpool si chce udržať Gerrarda

NETKY.SK • 1 November 2014, 13:38 • 2 min
Liverpool si chce udržať Gerrarda

LIVERPOOL - Vedenie futbalového FC Liverpool zareagovalo veľmi rýchlo na slová kapitána mužstva Stevena Gerrarda o prípadnom odchode z klubu a začalo pripravovať pre stredopoliara novú zmluvu.

slovakia

left justify in out

Do konca tohto kalendárneho roka by mal dostať Gerrard podľa zdrojov britských médií návrh na kontrakt minimálne na sezónu 2015/2016. V Liverpoole nechcú situáciu, v ktorej by po 1. januári 2015 rokoval hráč s iným klubom.

 

Steven Gerrard počas tohto týždňa nevylúčil možnosť, že táto futbalová sezóna je jeho posledná v FC Liverpool. Po jej skončení kapitánovi a ikone tímu vyprší platnosť súčasnej zmluvy a ak nedostane ponuku na novú, je pripravený odísť. Nedávno ponechal otvorenú otázku prípadného angažmánu v novom klube severoamerickej MLS New York City. 

 

"Zaujíma ma iba táto sezóna, zmluvu mám do mája. V tejto chvíli je isté iba to, že tu zostanem do konca ročníka. Chcem ten čas využiť naplno. Určite v lete neskončím s futbalom. Budem hrať ďalej. Počkám a uvidím, či to bude v Liverpoole alebo niekde inde. To závisí od klubu. Ak za mnou neprídu, potom sa poobzerám po niečom inom," povedal pre Daily Telegraph 34-ročný spoluhráč slovenského reprezentačného stopéra Martina Škrtela. 

 

Gerrardovi sa v tejto sezóne zatiaľ vyhýbajú zranenia, doteraz nastúpil vo všetkých stretnutiach Premier League. Celkovo ich má v kariére na konte 482. Reprezentačnú kapitolu uzavrel po tohtoročných majstrovstvách sveta v Brazílii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona