Liverpool sa v lete bude snažiť získať trio Hazard, Martinez a Keita

NETKY.SK • 28 Február 2012, 15:07 • 2 min
Liverpool sa v lete bude snažiť získať trio Hazard, Martinez a Keita

Liverpool sa v lete bude snažiť získať trio Hazard, Martinez a Keita - Futbal LIVERPOOL – Hlavný vlastník Liverpoolu, John Henry, je pripravený uvoľniť peniaze na letné nákupy, nakoľko sa klub plánuje vrátiť medzi európsku elitu. The Reds získali prvú tro

slovakia

left justify in out

imgLIVERPOOL – Hlavný vlastník Liverpoolu, John Henry, je pripravený uvoľniť peniaze na letné nákupy, nakoľko sa klub plánuje vrátiť medzi európsku elitu.

The Reds získali prvú trofej za posledných šesť rokov, keď v nedeľňajšom finále Curling Cupu porazili Cardiff až po penaltách.
Henryho snaha, aby Liverpool znova získal miestenku v Lige majstrov, by mohla vyústiť do výrazného posilnenia kádra. Podľa anglického denníku Daily Mirror, by to mohol byť Javi Martinez z Athletica Bilbao, Seydou Keita z Barcelony a belgický útočník Lille, Eden Hazard.

Futbalový riaditeľ, Damien Comolli, uviedol, že klub je presvedčený, že na Anfield pritiahne zvučné mená, nakoľko majitelia klubu majú  ambiciózne plány.

"Okolo nášho klubu je veľmi pozitívna atmosféra v celej Európe," povedal.
"Veľa hráčov, ktorých poznám, sa veľmi zaujímajú o vstup do nášho projektu, pretože je to veľmi zaujímavý projekt. Už vieme, že sú v hre veľkí hráči, ktorí sa v lete chcú pripojiť k nám, pretože veria, že projekt bude úspešný. Všetci v Európe vedia, že Liverpool je klub, ktorý sa neprestane snažiť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies