Liverpool sa snaží získať Drogbu na dvojmesačné hosťovanie

NETKY.SK • 28 Október 2012, 18:34 • 2 min
Liverpool sa snaží získať Drogbu na dvojmesačné hosťovanie

Liverpool sa snaží získať Drogbu na dvojmesačné hosťovanie - Futbal LIVERPOOL – V Liverpoole skúmali možnosť príchodu Didiera Drogbu na dvojmesačné hosťovanie, keďže na budúci týždeň v Číne končí sezóna, v snahe riešiť krízu v útoku, ale vyzerá to tak, že

slovakia

left justify in out

imgLIVERPOOL – V Liverpoole skúmali možnosť príchodu Didiera Drogbu na dvojmesačné hosťovanie, keďže na budúci týždeň v Číne končí sezóna, v snahe riešiť krízu v útoku, ale vyzerá to tak, že im v tom zabráni byrokracia.

Drogba na budúci týždeň dokončí sezónu vo svojom klube Shanghai Shenhua a na dva mesiace sa vráti do Anglicka kvôli tréningu, keďže v januári ho čaká Africký pohár národov s Pobrežím Slonoviny.
34-ročný útočník bude trénovať s anglickým klubom aby sa v novembri a decembri udržal vo forme, ale bude potrebovať povolenie od svojho čínskeho klubu, aby mohol hrať a ďalšie povolenie z Rady Premier League, aby sa mohol pripojiť ku klubu mimo prestupového obdobia.

Liverpool, ktorému sa nepodarilo v posledný augustový deň prestupového obdobia získať Clinta Dempseyho potom, čo pustili Andyho Carrolla na hosťovanie do West Hamu, videl možnosť získať Drogbu ako potenciálne krátkodobé riešenie kým v januári neprivedú nejakého útočníka natrvalo.
Avšak zmluvné záležitosti hrania v Anglicku a ďalšie problémy so získaním povolenia od Premier League prijať hráča mimo prestupového obdobia, robia z tohto úmyslu veľmi nepravdepodobný počin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies