Liverpool s prvou prehrou v lige

NETKY.SK • 4 Január 2019, 11:20 • 2 min
Liverpool s prvou prehrou v lige

LONDÝN - Futbalisti Liverpoolu prehrali prvýkrát v tejto sezóne anglickej Premier League až v 21. kole. Manchestru City podľahli na jeho ihrisku 1:2 a pred úradujúcim majstrom majú na čele tabuľky už iba štvorbodový náskok. "Citizens" sa dostali do vedenia v 40. minúte gólom Sergia Agüera. Hosťom sa podarilo vyrovnať krátko po hodine hry, keď sa presadil Roberto Firmino. O víťazný gól sa postaral v 72. minúte Leroy Sane.

slovakia

left justify in out

Podľa kapitána tímu Vincenta Kompanyho rozhodla o víťazstve veľká túžba zdolať silného súpera. 

 

"Vyrovnali sme sa fyzicky vyspelému mužstvu,počas zápasu som sa nebál o výsledok. Víťazstvo je pekné, ale všetko má stále v rukách Liverpool. Náš triumf je výsledkom túžby, ktorá sa asi ani nedá opísať. Keď hráme s emóciami, tak sme oveľa silnejší."

 

img

James Milner (vľavo) v súboji o loptu s Leroyom Saném

 

"Oba tímy si vytvorili šance, domáci mali možno o niečo častejšie loptu vo svojej moci. Škoda Maneho príležitosti, vtedy nám chýbal ku gólu iba kúsok. V druhom polčase sme tiež nepremenili niekoľko šancí, no je pozitívne, že sme si ich toľko vytvorili proti takému dobrému mužstvu. Napokon sme prehrali a akceptujeme to. Nie je to prvá prehra v našich životoch, musíme sa pozerať dopredu. Stále sme v dobrej pozícii," uviedol kormidelník Liverpoolu Jürgen Klopp.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Focused. 🔴🔴 #JürgenKlopp #LFC #LiverpoolFC

Príspevok, ktorý zdieľa Liverpool Football Club (@liverpoolfc),

 

Liverpool môžu mrzieť nepremenené šance, no taký je futbal. A obzvlášť v takýchto náročných zápasoch to platí aj dvojnásobne. Stredopoliara  Georginia Wijnalduma mrzeli nepremenené šance. V predchádzajúcich zápasoch mužstvu často vychádzali zakončenia, no včera pri nich šťastie už nestálo.Touto prehrou stratil Liverpool možnosť stať sa prvým tímom od sezóny 2003/2004, ktorý by získal anglický titul bez prehry. Pred 15 rokmi sa to podarilo Arsenalu Londýn.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies