Liverpool prvýkrát prehral, Rodgers ľutuje neúčasť Suáreza

NETKY.SK • 22 September 2013, 12:25 • 2 min
Liverpool prvýkrát prehral, Rodgers ľutuje neúčasť Suáreza

LIVERPOOL - V základnej zostave FC Liverpool boli v sobotu až štyria stopéri, medzi nimi aj Martin Škrtel.

slovakia

left justify in out

Futbalisti FC Liverpool prehrali prvýkrát v tejto ligovej sezóne, v sobotu nestačili na domácom trávniku na hráčov Southamptonu (0:1). "The Reds" majú po neúplnom piatom kole na konte tri víťazstvá, jednu remízu, jednu prehru a získali teda desať bodov. V tabuľke Premier League klesli na druhé miesto, na čelo sa dostal FC Chelsea. Trénera mužstva z Anfieldu Brendana Rodgersa mrzí, že do duelu ešte nemohol zasiahnuť uruguajský kanonier Luis Suárez. Ten si odpykal desaťzápasový dištanc za uhryznutie Branislava Ivanoviča do ramena a prvýkrát môže nastúpiť po treste v stredajšom stretnutí 3. kola anglického Ligového pohára na pôde Manchestru United.

"Určite je pozitívne, že s ním konečne môžem počítať. Jeho trest uplynul a odteraz už bude k dispozícii. Mrzí ma, že nemohol hrať proti Southamptonu. Niektoré zápasy rozhodujú práve takí hráči ako Luis. V tréningovom procese vyzerá dobre, potrebuje však zápasovú prax," vyhlásil 40-ročný kouč, ktorý bol, prirodzene, nespokojný so sobotňajšou prehrou. Rodgers poslal do základnej zostavy až štyroch stopérov. Jedným z nich bol aj kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel, ktorý hral do 72. min. Okrem Slováka sa v základnej zostave objavili aj Daniel Agger, Kolo Touré a Mamadou Sakho. Ani jeden z nich však nezabránil Dejanovi Lovrenovi v skórovaní. Chorvát dal gól v 53. min po rohovom kope a rozhodol o víťazovi merania síl. "V základe sme mali množstvo defenzívnych hráčov a napriek tomu sme dostali takýto gól - to je zločin," zlostil sa Rodgers a na záver dodal: "Bolí to, už dlho sme neprehrali."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies