Liverpool prvýkrát nezabodoval naplno, na Old Trafforde remizoval

NETKY.SK • 21 Október 2019, 11:02 • 2 min
Liverpool prvýkrát nezabodoval naplno, na Old Trafforde remizoval

BRATISLAVA - Futbalisti FC Liverpool si v aktuálnej sezóne 2019/2020 v zápase anglickej Premier League premiérovo nepripísali plný bodový zisk.

slovakia

left justify in out

"The Reds" remizovali v nedeľňajšom šlágri 9. kola na trávniku úhlavného rivala Manchestru United 1:1. Naďalej zostali na líderskej pozícii v tabuľke, ich náskok pred majstrovským Manchestrom City sa však scvrkol na rozdiel šiestich bodov. United sú priebežne až na 13. pozícii s 10 bodmi.

 



Skóre stretnutia na Old Trafforde otvoril v 36. min Marcus Rashford, keď zblízka profitoval z učebnicového centra waleského reprezentanta Daniela Jamesa. Aspoň bod pre hostí zachránil v 85. min striedajúci Adam Lallana.


Manchester United napriek remíze uchoval jednu úctyhodnú sériu. Už vyše 35 rokov neprehral v domácom prostredí ligový zápas, v ktorom po prvom polčase vyhrával. Ostatný raz takto podľahol ešte v máji 1984 Ipswichu Town (1:2). V dueloch proti Liverpoolu nastúpila v nedeľu historicky najmladšia základná jedenástka "červených diablov", ktorých priemerný vek bol 25 rokov a 38 dní.

Výsledok nedeľňajšieho stretnutia 9. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League 2019/2020:

Manchester United - FC Liverpool 1:1 (1:0)
Góly: 36. Rashford - 85. Lallana



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies