Liverpool proti Anži so silnou zostavou

NETKY.SK • 25 Október 2012, 14:39 • 2 min
Liverpool proti Anži so silnou zostavou

Liverpool proti Anži so silnou zostavou - Futbal LIVERPOOL - Brendan Rodgers je pripravený riskovať výsledok nedeľného derby zápasu o Merseyside, keďže dnes postaví veľmi silnú zostavu proti Anži. Predstaví sa Luis Suarez a Steven Gerrard.

slovakia

left justify in out

imgLIVERPOOL - Brendan Rodgers je pripravený riskovať výsledok nedeľného derby zápasu o Merseyside, keďže dnes postaví veľmi silnú zostavu proti Anži. Predstaví sa Luis Suarez a Steven Gerrard.

Neisté tabuľkové postavenie Liverpoolu v skupine A v spojení s úzkym kádrom donútilo trénera postaviť na zápas svojho kapitána a hlavného útočníka. Keď zoberieme do úvahy, že dnešný zápas skončí okolo 23.00 a derby zápas proti Evertonu začína o 14.30, tak je to len niečo cez 60 hodín na odpočinok, regeneráciu a prípravu.

Rodgers plánoval hrať pohárové zápasy so značne obmeneným kádrom, avšak po domácej prehre s Udinese je pripravený postaviť to najlepšie, keďže nechce obetovať účinkovanie svojho tímu v Európe.

Obrancovia Daniel Agger a Martin Škrteľ, ktorí v európskej lige nehrali spolu od 9.augusta (v zápase proti FC Gomel), budú mať za úlohu ustrážiť Samuela Eto'o a asistent trénera Colin Pascoe pripustil, že ich k tomu prinútila sila Anži.
"Anži je silný tím," povedal Pascoe. "Postavíme silnejšiu zostavu ako proti Udinese. Avšak po zápase s Anži máme veľmi náročný program, keď nás už v nedeľu čaká derby na ihrisku Evertonu, potom Swansea v Carling Cupe, Newcastle, odveta s Anži a potom Chelsea. Budeme musieť obmieňať zostavy v závislosti od zápasov. Ale tento dnešný chcem bezpodmienečne vyhrať."

Ak by dnes Liverpool prehral s Anži, tak by pravdepodobne museli vyhrať všetky tri zostávajúce zápasy, v ktorých pocestujú do Moskvy a Udine, keď si chcú zachovať nádej na postup zo skupiny.
"Anži prehral iba jediný zápas z posledných 21," dodal Pascoe. "Ide im iba o jedinú vec, dostať sa do Ligy majstrov. Je to silný tím, ale ak chcete mať dobré výsledky v každej súťaži, tak musíte poraziť tie najlepšie tímy."

Pravdepodobné zostavy:

LIVERPOOL (4-3-3): JonesJohnson,  Agger, Škrteľ, RobinsonHenderson  Gerrard, Sahin - Assaidi, Suarez, Downing

ANŽI (4-4-2): GabulovCarlos, Samba, Logashov, GadzhibekovAgalarov, Shatov, Boussoufa, Zhirkov Eto'o, Traoré

Rozhodca - Bas Nijheus (Holandsko)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies