Liverpool predĺžil zmluvu s obrancom Aggerom

NETKY.SK • 8 Október 2012, 13:52 • 2 min
Liverpool predĺžil zmluvu s obrancom Aggerom

Liverpool predĺžil zmluvu s obrancom Aggerom - Futbal LIVERPOOL - Liverpool potvrdil, že obranca Daniel Agger podpísal s klubom novú zmluvu. O Aggera mali tento rok v lete záujem aj kluby ako Manchester City a FC Barcelona, avšak hráč vyhlásil, že nemá zá

slovakia

left justify in out

imgLIVERPOOL - Liverpool potvrdil, že obranca Daniel Agger podpísal s klubom novú zmluvu.

O Aggera mali tento rok v lete záujem aj kluby ako Manchester City a FC Barcelona, avšak hráč vyhlásil, že nemá záujem opustiť Anfield Road a pod vedením nového trénera Brendana Rodgersa podpíše predĺženú zmluvu. Teraz tak učinil a hráč vyhlásil, že je veľmi spokojný v klube.
"Znamená to pre mňa všetko. Toto je miesto, kde chcem byť a som rád, že ma klub chce. Teraz som naozaj šťastný. Nikdy som nechcel ísť niekam inam," povedal pre oficiálne klubové stránky, liverpoolfc.com.
"Mám pocit, že som súčasťou tohto klubu a chcem byť súčasťou tohto klubu aj v budúcnosti. Páči sa mi smer, ktorým sa práve teraz uberáme, štýl akým hráme a dúfajme, že výsledky sa tiež čoskoro objavia. Podpora zo strany fanúšikov bola neuveriteľná. Počas zápasu, keď spievali všetky songy o mne, bolo ťažké sústrediť sa na hru! Bol to pre mňa neuveriteľný zážitok a nič podobné som nikdy predtým nezažil. To je dôvod, prečo som tu taký šťastný. Mám pocit, že patrím sem a budem tu tak dlhu, pokiaľ ma majitelia budú chcieť."

27-ročný dánsky obranca prišiel do Liverpoolu v roku 2006 z Brondby a nastúpil už v 177 zápasoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies