Liverpool odplatil Chelsea prehru z FA Cupu, v lige ju zdolal 4:1

NETKY.SK • 9 Máj 2012, 06:33 • 2 min
 Liverpool odplatil Chelsea prehru z FA Cupu, v lige ju zdolal 4:1

Liverpool odplatil Chelsea prehru z FA Cupu, v lige ju zdolal 4 1 - Futbal Malej satisfakcie za prehru vo finále FA Cupu sa v utorok dočkali futbalisti FC Liverpoolu, ktorí v utorňajšom zápase 37. kola Premier League zdolali doma londýnsku Chelsea 4 1.

slovakia

left justify in out

img

Malej satisfakcie za prehru vo finále FA Cupu sa v utorok dočkali futbalisti FC Liverpoolu, ktorí v utorňajšom zápase 37. kola Premier League zdolali doma londýnsku Chelsea 4:1. Odplatili tak súperovi pohárovú prehru 1:2 z Wembley a navyše mu definitívne zahatali šancu na postup do Ligy majstrov 2012/2013 zo 4. miesta tabuľky anglickej najvyššej súťaže.
      Slovenský reprezentant Martin Škrtel za domácich odohral celý zápas. O výsledku sa rozhodlo už do polčasu, ktorý vyhrali "The Reds" 3:0 a Stewart Downing si ešte "dovolil" zahodiť penaltu, keď trafil len tyč. V bránke hostí chýbal Petr Čech a tréner Roberto Di Matteo urobil v zostave až osem zmien, "The Blues" sa totiž už pripravujú na finále LM, kde ich v Mníchove čaká domáci Bayern. Elitnú súťaž si v budúcej sezóne klub zo Stamford Bridge zahrá iba vtedy, ak v sobotu 19. mája získa titul v Mníchove. Chelsea skončí v lige na 6. mieste, čo je jej najhoršie umiestnenie od roku 2002, má ale ako víťaz FA Cupu istú účasť v Európskej lige 2012/2013.
      Liverpool je v tabuľke ôsmy, ale EL si zahrá ako víťaz Ligového pohára - Carling Cupu.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies