Liverpool odmietol ponuku Barcelony, Coutinha ani za sto miliónov eur!

NETKY.SK • 10 August 2017, 11:13 • 2 min
Liverpool odmietol ponuku Barcelony, Coutinha ani za sto miliónov eur!

Liverpool - Anglický futbalový klub FC Liverpool odmietol ponuku vo výške sto miliónov eur za prestup 25-ročného brazílskeho tvorcu hry Philippa Coutinha do FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Pre katalánsky klub je brazílsky reprezentant prvou voľbou za Neymara. Ten opustil Camp Nou za rekordných 222 miliónov eur, jeho novým pôsobiskom sa stal Paríž St. Germain. Práve 25-ročný Coutinho by ho mohol nahradiť v zostave trénera Ernesta Valverdeho.

 

Liverpool deklaroval jasný postoj voči predaju Coutinha, keď odmietol už druhú ponuku Barcelony. V júli ponúkali predstavitelia katalánskeho veľkoklubu za Brazílčana necelých 80 miliónov eur, teraz navýšili prestupovú čiastku o dvadsať miliónov eur.

 

Coutinho pôsobí na Anfield Road od roku 2013, keď prišiel za niečo vyše deväť miliónov eur z Interu Miláno. V predchádzajúcom ročníku si pripísal na svoje konto štrnásť presných zásahov. Na začiatku roka podpísal s klubom päťročný kontrakt, ktorý však nezahŕňal prestupovú klauzulu. Informovala televízia BBC.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies