Liverpool obrátiť pozornosť na Mosesa

NETKY.SK • 29 Jún 2012, 15:55 • 2 min
Liverpool obrátiť pozornosť na Mosesa

Liverpool obrátiť pozornosť na Mosesa - Futbal LIVERPOOL - Nový tréner Liverpoolu, Brendan Rodgers, je pripravený predložiť ponuku mladému útočníkovi z Wiganu, Victorovi Mosesovi. Pôvodne Rodgers plánoval dotiahnuť Gylfi Sigurdssona, ako jeho prvú novú ak

slovakia

left justify in out

imgLIVERPOOL - Nový tréner Liverpoolu, Brendan Rodgers, je pripravený predložiť ponuku mladému útočníkovi z Wiganu, Victorovi Mosesovi.

Pôvodne Rodgers plánoval dotiahnuť Gylfi Sigurdssona, ako jeho prvú novú akvizíciu na Anfielde, ale islandský ofenzívny záložník sa podľa všetkého dohodol s Tottenhamom. Pokiaľ sa tento prestup zrealizuje, tak Liverpool privedie 21-ročného Mosesa.

Moses  vyjadril túžbu, že by v lete chcel opustiť Wigan, ale klub odmietol  ponuku Chelsea, ktorá ponúkla 4 milióny libier. Záložníkovi končí zmluva s Wiganom v lete 2013, ale keďže jeho bývalý klub Crystal Palace má nárok na 20% z prestupovej sumy, tak predseda Wiganu Dave Whelan dúfa, že za mladého hráča dostane sumu okolo 8 miliónov libier.

V uplynulej sezóne sa Nigérijčan v drese Wiganu trafil 6 krát a je môže hrať ako na ľavom tak aj na pravom krídle, ale aj za útočníkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona