Liverpool mieri v novej sezóne vysoko, Klopp má veľké ciele

NETKY.SK • 24 Júl 2018, 14:31 • 2 min
Liverpool mieri v novej sezóne vysoko, Klopp má veľké ciele

Liverpool - Tréner anglického futbalového klubu FC Liverpool Jürgen Klopp priviedol do mužstva pred začiatkom sezóny niekoľko výrazných posíl. Aj preto podľa neho nastal čas na zbieranie trofejí.

slovakia

left justify in out

V uplynulej sezóne skončili "The Reds" na štvrtom mieste v Premier League, oveľa väčšiu stopu však zanechali v Lige majstrov. Prehrali až vo finále s Realom Madrid. Klopp už minul na nákup posíl viac ako 170 miliónov libier (190,5 mil. eur), vrátane brazílskeho brankára Alissona z AS Rím (72,5 mil. eur). Ten sa vďaka tomu stal najdrahším futbalovým brankárom histórie.

 

"Viem, čo sa odo mňa očakáva, som na to pripravený. Som presvedčený, že môžeme stavať na minulej sezóne. Nebojím sa toho, že budeme mať zlú sezónu," citovala Kloppa agentúra DPA.

 

Okrem Allisona prišli do mužstva Naby Keita, Fabinho a Xherdan Shaqiri. "Noví hráči nás posilnia o 100 percent. Samozrejme, počítam s tým, že sa posilnia aj ostatní. Ale od nás očakávam viac. Máme najvyššie ambície," dodal Klopp.

 

Liverpool začína sezónu v Premier League 12. augusta domácim zápasom s West Hamom United.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies