Liverpool má skutočnú šancu ovládnuť ligu, tvrdí Yorke

NETKY.SK • 17 Október 2016, 11:50 • 2 min
Liverpool má skutočnú šancu ovládnuť ligu, tvrdí Yorke

LONDÝN - Podľa bývalého kanoniera Manchestru United Dwighta Yorka sa FC Liverpool črtá veľká príležitosť získať titul v anglickej Premier League. Suchoty na Anfielde sa tiahnu už od roku 1990.

slovakia

left justify in out

"Je teraz skutočne náročné predpovedať, kto ovládne ligu, čo je na druhej strane dobré, keďže v minulých sezónach bolo jednoduché určiť, kto skončí na prvých dvoch miestach. Tie časy sú preč. Toto je ročník, v ktorom môžu triumfovať štyri tímy, či dokonca päť. Liverpool má skutočnú šancu," uviedol pre 888sport.com 44-ročný Trinidadčan, ktorý si obliekal dres arcirivala United v rokoch 1998 - 2002 a v 147 súťažných vystúpeniach nastrieľal 65 gólov. Na hrote tvoril svojho času obávaný dvojzáprah s Andym Coleom za geniálne vyskladanou zálohou David Beckham, Paul Scholes, Roy Keane a Ryan Giggs. Šlágre proti LFC však podľa Yorka už pre "červených diablov" nie sú tým, čím bývali.

 

"Sprevádzala ich veľká história a rivalita, ale v súčasnosti už nie. Som presvedčený, že sa nájde jeden či dvaja, ktorých sklame toto moje tvrdenie. Na tieto zápasy sme sa za našich čias tešili vždy najviac. Súboje proti Liverpoolu stále majú náboj, ale vzhľadom na to, kde sa nachádzajú oba manchesterské kluby, je väčším derby šláger proti City," domnieva sa Yorke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies