Liverpool má nabitý program, odohrá 2 zápasy v priebehu jedného dńa

NETKY.SK • 17 December 2019, 15:09 • 2 min
Liverpool má nabitý program, odohrá 2 zápasy v priebehu jedného dńa

BRATISLAVA - Anglické futbalové tými to počas sezóny nemajú vôbec ľahké. Pokiaľ je to ešte mužstvo, ktoré hrá krem domácich ligových zápasov aj turnaj na Blízkom východe, niet sa čomu diviť, že sa môže odohrať situácia, keď máte program zápasov nabitý podobne ako "The Reds".

slovakia

left justify in out

Hráči z akadémie si zahrajú Premier League

Mať poriadne široký káder aj niekoľko talentovaných tínedžerov v mládežníckej akadémii sa anglickému futbalovému klubu FC Liverpool vyplatí v dnešnom štvrťfinálovom stretnutí domáceho Ligového pohára na trávniku Aston Villy. Keďže "The Reds" od stredy ako úradujúci šampión Ligy majstrov reprezentujú Európu na klubových majstrovstvách sveta v Katare a kompetentní nevyšli v ústrety tímu z Anfieldu, čo sa týka preloženia duelu Ligového pohára, v Birminghame bude v akcii množstvo nádejí liverpoolského klubu.

 

img

 

Klopp svoje mužstvo v domácej lige nepovedie
Nastane však zaujímavá situácia, pretože mužstvo vo Villa Parku nepovedie nemecký kormidelník Jürgen Klopp, ktorý sa už nachádza s "top" tímom na Blízkom východe. Povinnosti 52-ročného rodáka zo Stuttgartu bude v Ligovom pohári zastávať Neil Critchley, kormidelník liverpoolského tímu do 21 rokov. Podľa anglických médií si po zápase šestica Harvey Elliott, Neco Williams, Curtis Jones, Ki-Jana Hoever, Sepp van den Berg a Rhian Brewster zbalí kufre a odcestuje za "Kloppovcami" do Kataru.
 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies