Liverpool je v kríze a Rodgers má obavy o miesto

NETKY.SK • 24 November 2014, 11:46 • 2 min
Liverpool je v kríze a Rodgers má obavy o miesto

LIVERPOOL - Futbalisti FC Liverpool prežívajú najhorší vstup do sezóny od roku 1992 a tréner Brendan Rodgers sa obáva o svoje miesto.

slovakia

left justify in out

Tím slovenského stopéra Martina Škrtela získal v doterajších dvanástich kolách len štrnásť bodov, v nedeľu prehral s Crystal Palace 1:3 a po tretej strate všetkých bodov za sebou mu patrí až 12. pozícia. Bez víťazstva v Premier League sú The Reds už štyri zápasy.

 

"Nemôžem si myslieť, že prežijem všetko. Taký arogantný nie som. Musíme začať vyhrávať. Som v kontakte s majiteľmi klubu a sme k sebe úprimní. Musím teraz s tímom poctivo pracovať, bojovať a začať zbierať body," cituje server BBC slová Rodgersa. Liverpool stráca v tabuľke na vedúcu Chelsea už osemnásť bodov a minulosezónny boj o titul je už zabudnutý. Mužstvo má teraz iné starosti. "Je to ťažké a nesiem za to zodpovednosť. Síce sme vo fáze prestavby mužstva, ale aj v tejto chvíli musíme vyhrávať. Sme v zlej forme, nehráme ako tím, dostávame lacné góly a naše sebavedomie išlo poriadne nadol," priznal Rodgers. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies