Liverpool je pod Kloppom aktívnejší, Milner je kompletný hráč

NETKY.SK • 19 Október 2015, 13:20 • 2 min
Liverpool je pod Kloppom aktívnejší, Milner je kompletný hráč

LIVERPOOL - Futbalisti anglického klubu FC Liverpool boli hneď v prvom zápase pod vedením nového trénera Jürgena Kloppa aktívnejší ako v doterajšom priebehu sezóny.

slovakia

left justify in out

Svedčí o tom štatistika nabehaných kilometrov a šprintov v priebehu duelov. "The Reds" v Nemcovej premiére v rámci 9. kola Premier League v sobotu remizovali na pôde Tottenhamu Hotspur (0:0), na ich hre však bolo badať niektoré prvky z Kloppovej trénerskej filozofie. Liverpoolskí futbalisti nabehali počas zápasu na White Hart Lane celkovo 116 km, čo je o viac ako osem kilometrov viac ako predstavuje priemer (107,9 km) z úvodných ôsmich duelov PL 2015/2016. O aktivite hráčov LFC svedčí aj ukazovateľ šprintov. Proti Tottenhamu ich Kloppovi zverenci absolvovali 614, o 140 viac ako priemer v spomenutom období. Štyridsaťosemročný rodák zo Stuttgartu je presvedčený, že u každého z hráčov je stále čo zlepšovať. Výnimkou je vraj iba James Milner. "Milner je kompletný futbalista a dokonalý profesionál," cituje Sky Sports vyjadrenie bývalého trénera Borussie Dortmund a Mainzu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies