Liverpool drží nádej na miestenku v LM, cez víkend ho čaká Man City

NETKY.SK • 16 Marec 2017, 13:22 • 2 min
Liverpool drží nádej na miestenku v LM, cez víkend ho čaká Man City

LONDÝN - Deväť zápasov bez prehry proti tímom z najlepšej šestky priebežnej tabuľky Premier League drží futbalistov Liverpoolu v boji o miestenku v budúcoročnej edícii Ligy Majstrov. Posilniť svoju pozíciu môžu už v nedeľňajšom šlágri, v ktorom vycestujú na ihrisko tretieho Manchestru City.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Jürgena Kloppa sú aktuálne na štvrtom mieste tabuľky, na svojho nedeľňajšieho rivala strácajú jediný bod. Rovnaký počet bodov ako Manchester City, majú na druhom mieste aj hráči Tottenhamu Hotspur, oba kluby však odohrali o zápas menej ako "Reds". Na piatej pozícii je Arsenal Londýn s 50 bodmi, ale s dvoma zápasmi k dobru. "Ak hráme proti nižšie postaveným tímom, tak sa nám až tak nedarí, pretože sa očakáva naše víťazstvo. Tímy sú však veľmi kvalitné. Toto robí anglický futbal atraktívnym. Je ťažké byť konzistentný v Premier League," uviedol obranca Liverpoolu Ragnar Klavan.

 

Pre ich víkendového súpera sa v stredu skončila púť v Lige majstrov, City prehralo s AS Monaco 1:3, prvý duel síce doma vyhralo 5:3, no vďaka vyššiemu počtu strelených gólov u súpera postúpil do štvrťfinále francúzsky celok. "V tomto momente je to veľmi bolestivé, no musíme sa pozerať smerom k ďalším zápasom. Do konca sezóny zostávajú dva mesiace. Verím, že skončíme čo najlepšie v Premier League a Pohári FA," citovala agentúra DPA zadáka Manchestru City Aleksandara Kolarova.

 

Úvodný výkop stretnutia 29. kola anglickej Premier League medzi "Citizens" a "The Reds" je na programe v nedeľu 19. marca o 17.30 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona