Liverpool by v lete mohlo opustiť až 10 hráčov, medzi nimi aj Škrtel

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 19:25 • 2 min
Liverpool by v lete mohlo opustiť až 10 hráčov, medzi nimi aj Škrtel

LIVERPOOL – Anglický klub Liverpool FC čakajú v lete veľké zmeny, keďže sa plánuje omladenie tímu. Po ďalšej sezóne bez trofeje by z Anfield Road mohlo odísť až 10 hráčov.

slovakia

left justify in out

Odchod kapitána Stevena Gerrarda (34) do amerického tímu LA Galaxy je známy už dlhšie, zatiaľ čo obrancovi Glenovi Johnsonovi (30) v lete končí zmluva a bude z neho voľný hráč. Ďalším hráčom, ktorému končí zmluva, je Kolo Touré (34), ktorý zvažuje prijatie novej zmluvy.

O mladého stredopoliara Raheema Sterlinga (20) sa zaujíma Manchester City, ktoré sa v lete chystá predložiť ponuku a rovnako aj taliansky Juventus. Budúcnosť obrancu Martina Škrtela (30) je tiež nejasná, nakoľko sa ešte s tímom nedohodol na novej zmluve a vážny záujem oňho prejavil nemecký Wolfsburg.

 



Obranca Javi Manquillo (20) sa v klube nedokázal presadiť a vráti sa naspäť do Španielska a klub bude hľadať aj záujemcu o služby Maria Balotelliho (24). Prestup talianskeho útočníka z AC Miláno bol pre Liverpool katastrofou za 16 miliónov libier a keď k tomu prirátame jeho týždenný plat 90.000 libier, tak nebude ľahké nájsť nový klub, ktorý by tieto záväzky prevzal.

Nový klub si môžu hľadať aj útočníci Fabio Borini (24) a Rickie Lambert (33), ktorí v tíme veľa vody nenamútili.

Desiatym hráčom, ktorý potenciálne opustí v lete Anfield je brankár Brad Jones (33), keďže klub hľadá niekoho, kto nahradí alebo vyvinie tlak na brankársku jednotku Simona Mignoleta.

Fanúšikovia sa však dočkali aj dobrých správ, keď Jordan Henderson (24) v pondelok potvrdil predĺženie zmluvy do roku 2020, ktorá mu zabezpečí 100.000 libier týždenne. Zmluvu s tímom už skôr predĺžili aj Daniel Sturridge (25) a Philippe Coutinho (22).

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies